Relining i Stockholm är vanligt

Gäller det att hålla gamla avloppsrör i gott skick så länge som möjligt kan du satsa på relining i Stockholm istället för att behöva göra ett dyrt stambyte.

Stambyte är en viktig del i renovering av gamla hus. Men ibland är det inte alldeles nödvändigt. Har du satsat på exklusiv inredning med kakel eller mosaik, kanske du inte vill bryta upp golv och väggar för att byta rör. Relining är ett bra alternativ som förlänger livet på rören i cirka tio eller femton år.

Relining innebär att man sprutar in ett plastmaterial som en film inuti rören, så att de får en extra beläggning på insidan. Allra först gör man förstås en rörinspektion och kontrollerar rörens skick. Det gör man med en speciell kamera som skickar bilder till en dator.

Relining ersätter stambyte

Det är möjligt att byta bara något enstaka rör, men ofta är relining en mycket bra åtgärd. Det kan rörinspektören avgöra, och en relining i Stockholm är mycket kostnadsbesparande. Har du många andra reparationer på gång i din fastighet ger detta en respit som kan vara värdefull. Har du planer på att sälja huset relativt snabbt, är relining ett bra sätt att restaurera rören tills vidare.

Det är ganska självklart att relining i Stockholm är en populär metod, för där finns det många äldre hus och det vore dyrt för ett fastighetsbolag att göra stambyte. När det finns ett passande alternativ är det många som väljer detta. Det skjuter upp stambytet med många år och ger ett bra resultat.

20 Dec 2022