Garagestädning på rätt sätt i Stockholm

En garagestädning är inte som många andra olika typer av städuppdrag. Så hur utförs en garagestädning i Stockholm på rätt sätt? Här kommer en del tips.

Är det dags för en garagestädning i Stockholm? Kanske är det första gången? Bara en titt in i garaget kan avskräcka många från att göra en städning. Men om inte annat så är det något som man behöver göra ifall man ska flytta. Eller ännu hellre, något som man återkommande gör under sin boendetid.

Till skillnad mot bostaden så tillbringar man säkert inte så mycket tid i garaget. Det är bara ett utrymme där man kör in sin bil, moped, motorcykel eller andra fordon. Och det är även där som man förvarar alla möjliga ägodelar som man inte vill ha i bostaden. Som vinterdäck, trädgårdsredskap, verktyg med mera.

Ordning och rent med en garagestädning

Eftersom garaget är där man ofta förvarar fordon, eller dunkar med bensin och dylikt, så blir garaget gärna smutsigt. Men inte heller bara smutsigt. För eftersom man kanske inte är där så ofta, så kan det också flytta in en del andra boende som möss, flugor och spindlar. Använd därför helst dammsugare och skydda dig med handskar samt mask när du gör rent.

Vid en garagestädning är det mycket viktigt att man använder sig av rätt medel och att man även tar hand om miljöfarliga och hälsofarliga ämnen. Det kan vara färg, lösningsmedel eller drivmedel. Använd rätt medel och verktyg för att avlägsna detta och åk sedan till återvinningsstationen för att lämna det på rätt sätt. Hör av dig ang garagestädning till denna städfirma: garagestädningstockholm.se

20 Oct 2022