Flyttstädning – en stor hjälp i Uppsala

Numera har vuxna det mesta och är därför svåra att hitta presenter till. Då är det perfekt med presentkort på flyttstädning i Uppsala – om det finns behov.

Bertil och Inger hade för några veckor sedan kommit hem från sin långa semester på Cypern. Grannen Bella hade varit gullig och vattnat deras blommor samt tagit hand om Tage, deras gamla siameskatt. De hade gett Bella några saker de köpt nere på Cypern men ville ge något mer.

De hade frågat vad hon önskade, men Bella som var alltför snäll sa att det behövde inte ge henne något, hon hjälpte så gärna till. Det visade sig att det troligtvis skulle bli sista gången hon kunde hjälpa dem då hon fått jobb på annan ort och skulle flytta om några månader.

Flyttstädning, en fin present

De var ledsna att förlora en så fin granne, men glada för hennes skull. De visste hur länge hon velat arbeta i Stockholm. Det var Bertil som först kom på den smarta idén. De skulle ge henne en flyttstädning som tack och lycka till. Det skulle underlätta för Bella och ge henne mera tid till annat.

De förhörde sig om flytten för att vara säkra på att hon inte redan bokat flyttstäd i Uppsala. När hon inte hade det skred de till verket. Samma eftermiddag frågade de Bella om de fick bjuda på kaffe. Senare, vid fikabordet, gav de henne presenten, och hon blev gladare än de väntat när det visade sig att det kört ihop sig lite. Presenten var perfekt.

12 Jul 2022