Få hemstädning med trevlig personal!

Funderar du på att anlita hemstädning? Det är du inte ensam om. Bara under förra året använde det svenska folket möjligheten till Rut-avdrag för miljarder kronor. Det året växte hemstädning som tjänst allra mest. Det gjorde bland annat att allt fler företag startades med hemstädning som sin affärsidé. Och mågna har insett fördelarna med att anlita hemstädning. Har man svårt att få tiden över till det som man kanske behöver; fritid, avkoppling, återhämtning och sådana saker, då kanske man är i behov av att anlita ett företag för sin hemstädning så att man får över tiden till annat.

För dig som bor i Jönköping

Bor du i Jönköping har du möjlighet att välja mellan 50-tal städföretag för din hemstädning. Då är et viktigt att du går efter några viktiga kriterier. Här tar vi upp några av de viktigste och som du bör tänka på innan du bestämmer dig för vilket städföretag som du tänker anlita för din hemstädning.

1. Egen ansvarsförsäkring

Att ett företag har en egen ansvarsförsäkring visar att ett företag tar eget ansvar för sitt arbete. Skulle något hända, tar företaget fullt ansvar för det genom att det inte är kunden som ska betala för någon olyckshändelse. Det ska företaget ta fullt ansvar för sitt arbete och om något skulle hända medan de arbetar hemma hos dig.

2. Goda referenser

Här anser vi att gofa referenser är viktigare än ett lågt pris. Ett lågt pris säger inte så mycket hur de arbetar, men goda referenser visar hur de arbetar. Bland det viktigaste när man städar hemma hos någon är väl ändå att det görs på ett noggrannt sätt, eller hur? Ananrs kan man ju göra det själv och det leder till irritation om man betalar för en städning som ändå inte syns.

3. Miljövänlig städning

Detta är ju mycket viktigt för den egna hälsans skull, att städföretaget som kommer hem till en enbart använder miljövänliga regöringsmedel. Det finns så mycket kemikalier i vanlig rengöring som inte är hälsosamt varken för dem som städar, men heller inte för dem som ska bo i hemmet som städas. Därför är miljövänliga regöeringsmedel det enda som inte skadar människor eller miljö.

4. Kvalitetsmärkt städning

Man kan faktiskt kvalitetsmärka städning, på så sätt att man gör en kvalitetscertifiering. De har lite olika beteckningar men en sådan är till exempel ISO 9001, vilket innebär att företaget som har denna beteckning arbetar efter ett visst styrsystem och arbetar på ett organiserat sätt. Här kan du läsa mer om ett sådant kvalitetssäkrat städföretag på: http://www.hemstädningjönköping.nu.

4 Dec 2018