Behöver ni trappstädning i Stockholm?

Har ni en BRF och behöver en trappstädning i Stockholm? Det kan inte nog betonas tillräckligt hur viktigt det är med en rejäl trappstädning i er BRF. Det är ju trapphuset som ger det första intrycket när man kommer till en BRF. Är det då smutsigt, finns klotter och entrémattan har sett bättre dagar, ja då är det ingen som får någon större lust att gå in dit. Ett trapphus skvallrar ju om hur människorna har det som bor där. Ingen vill att andra ska tro att det är en misär att bo i er BRF. Vill man sälja någon bostad i er BRF blir det svårt att göra det om trappan är jätteful och smutsig. Då är bättre att anltia en städfirma för trappstädningen i Stockholm.

Så bör en trappstädning vara

Entrémattan bör tvättas minst en gång om året. Den ska vara helt ren och dammsugad varje vecka. Det är ju där som alla torkar av sig sina skor när de kommer in. Och är de inte så noggranna att torka av sina skor där, så trampar de i alla fall på den. Sedan bör varje trappsteg rengöras. Handtaget på trappan bör torkas ren varje vecka. Väggen i trapphuset bör vara helt fläckfri. Där ska det inte finnas någon graffitti, eller annat klotter. Det finns fruktansvärda trapphus som ser ut som rena rama misären i Stockholm. Om man inte regelbundet städar i trapphuset, börjar det lukta illa. Många bostadsägare kan sätta ut soppåsarna i trappen istället för att gå iväg med dem till sophuset eller till containern som man oftast har på gården. Då börjar det lukta av soporna. Det är därför en trappstädning ser till att trappan är hygienisk. Ingen trivs med ett trapphus som är fult och ohygieniskt.

När man vill sälja bostad i er BRF

När det sedan är dags för någon att sälja sin bostad i er BRF och ni har en ful och smutsig och ovälkomnande trapphus, är det ingen som vill köpa en bostad där. Därför är ett väl städat trapphus väsentlig för alla som vill kunna sälja sin bostad där. Det hjälper till och med att sälja sin bostad om man ser till att ha ett fint och fräscht trapphus. Att det är städat där är det mest väsentliga och det man alltid kan börja med. Se därför till att boka in en städfirma som kommer ut och städar trappan regelbundet. Det är värt det.

19 Jul 2019